This

Chocolate

is mint

For en kombinasjon! Intens sjokoladesmak fra ekte kakaopulver sammen med forfriskende mynte i den ikoniske pastilleformen til Fisherman's Friend. Vegansk og pakket i en praktisk og lukkbar pose med zip-lock.

ADVANCED
RASPBERRIES

Du har aldri opplevd bringebær som dette før: Forestill deg aromaen til bærene skrus opp med 1000 prosent, og temperaturen kjøles ned til, for eksempel 100% gåsehud.

HI, WE´RE
FISHERMAN’S
FRIEND

FRESH. BOLD. AND ALWAYS BY YOUR SIDE.

Venn, kompis, partner, bestevenn, sjelevenn – det spiller ingen rolle hva du kaller oss. Fisherman’s Friend ønsker å være ved din side for å minne deg på din egen styrke. Og som ekte venner er vi der for deg på både gode og mindre gode dager. Så gjør deg klar til å møte hverdagens utfordringer. «Stay fresh, be brave, be bold. Be yourself» og grip øyeblikket. Uansett hva dagen bringer … aldri vær uten en venn.

BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. 
BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. BE YOU. BE STRONG. 

USIKKER PÅ HVILKEN SMAK DU ER?

Det er ganske enkelt. Det eneste spørsmålet du trenger å stille deg er: Foretrekker jeg at Fisherman`s Friends smaker salt, mint eller fruktig?

Bare fortell oss hva du føler for i dag, så vil vi foreslå en rekke gode smaker. Lytt til smaksløkene!

1865
1865

Strong since 1865
Store ting har ofte liten begynnelse. I dag er Fisherman’s Friend et verdensberømt merke. Men det hele startet i Fleetwood, en liten kystby nordvest i England.